conferenceofthebirds interieur Interieuradvies? Wat je moet weten.

Interieuradvies? Wat je moet weten.

Interieuradvies? Wat je moet weten. 1

Verlang jij een interieur dat perfect bij jou past? Waar je tot rust kan komen na een harde dag werken en je vrienden kunt uitnodigen?

Dan is een professioneel interieuradvies een voortreffelijk idee! Een interieurstylist komt vaak met ingevingen waar je zelf niet aan denkt.

Hoe werkt een interieuradvies?

Een interieurstylist inhuren werkt ruwweg hetzelfde zoals het vt wonen programma. Dat gaat namelijk als volgt:

1. Vrijbijvend kennismakings gesprek jullie thuis voor een vrijbijvend kennismakings gesprek

Eerst kom ik bij jullie thuis om jullie eisen te bespreken voor het interieur waar dit interieurplan over gaat. Wij gaan daarna bekijken of er behoefte is aan bijvoorbeeld meer opbergruimte, een werkplek of een lichter interieur.
Vaak hebben klanten behoefte aan nuttige oplossingen en willen zij advies over het kleurgebruik en tips om de ruimte gezelliger te maken. Samen gaan we op zoek naar een stijl die bij jullie pas..

2. Uw wensen uitwerken

Dan begint voor mij het creatieve proces. Ik verzamel alle idee├źn en zet ze om in beelden. Zo ontstaat er een sfeer moodboard.. Vervolgens ga ik verder met een moodboard voor de artikelen die passend zijn om een mooi geheel te krijgen.
Belangrijk is dat er een stukje persoonlijkheid te zien is in het plan, zodat kun je straks goed zien wie er in dit woning wonen. Aan de hand van een plattegrond maak ik een 3d ontwerp van de ruimte. Zo krijg je een nog beter zicht op hoe je de ruimte straks in het echt beleefd!

3. Het interieurplan weergevenaan huis

Wanner ik het interieurplan afgerond heb maken we een afspraak voor de weergave van het interieurplan. We aanschouwen dan samen in op de tabletde 3D visualisatie jullie nieuwe interieur. We nemen ook de artikellijst en artikelmoodboard door met de kosten en merken.

Na mijn het gesprek kunnen jullie dus direct aan de slag met de artikellijst en het interieurplan! Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om mij alles uit te laten voeren of samen winkelen. Als jij dat als optie kiest plannen we na de presentatie een afspraak om te gaan winkelen . Dan zorgen we samen ervoor dat jullie woongelegenheid een woongelegenheidelijk thuis wordt.

Interieuradvies? Wat je moet weten. 2

Wat als ik niet tevreden ben met het interieurplan?

Dat komt eigenlijk niet voor. Omdat de interieurstylist niet zozeer een uitgesproken stijl neerzet. Maar vooral kijkt naar de indeling en de algemene sfeer . Ook werkt de interieurstyliste in meerdere stappen en onderdelen, zodat wanneer een bepaald element niet naar smaak is. Als je bijvoorbeeld het merk stoelen helemaal niks. Dan is dit makkelijk te veranderen. Doordat de interieurstylist goed luisterd naar jouw wensen en veel feedback vraagt over het plan. Is de kans klein dat er iets niet gaat naar jullie smaak.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er op een of andere manier toch een miscommunicatie ontstaat waardoor je eindigd met een plan dat niet bij jullie past . Dan laat de interieurstylist natuurlijk niet met een plan zitten dat je niks vind. en komt ze uiteraard met een oplossing. . Doordat de interieurstylist in onderdelen werkt is het interieurplan goed aan te passen. als het nou echte helemaal niet in de buurt komt van de wensen. Ontwerpt de styliste een compleet nieuw plan voor jullie interieur .

credits: https://laurasadvies.nl/

2 thoughts on “Interieuradvies? Wat je moet weten.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *